Nova takmičenja, nove medalje: Menadžerijada 2014

  by    0   4

Nova Menadžerijada – novi termini i lokacija, ali već ustaljeni scenario: studenti FAM-a osvajaju nagrade, medalje i/ili pehare.
Na Menadžerijadi 2014, koja se ove godine od 10. do 14. maja održala u Ouranopolisu u Grčkoj, Famovci su doneli medalje iz kviza znanja, debate i tenisa.

Studenti FAM-a su nas odavno navikli na priznanja i nagrade, pa su se sa upravo održane Menadžerijade 2014 vratili sa tri nove medalje.

Prvo nas je obradovao Marko Simić, koji već tradicionalno osvaja medalje u sportskim disciplinama. Ovog puta u pitanju je bila bronza, iz tenisa.
Potom je tim koji su činile Marija Despotović, Marina Perović i Jelena Lazendić, ostvario drugo mesto u takmičenju „Kviz znanja“ i u Sremske Karlovce doneo srebrnu medalju.
Konačno, uspeh naših studenata je potvrđen uspehom Simone Tomić, koja je osvojila 3 mesto među najboljim oratorima na takmičenju u debati.

To što su se svi navikli na dobre rezultate naših studenata ne umanjuje osećaj zadovoljstva koji imamo zbog njihovog uspeha.
Štaviše – svako novo priznanje naših studenata je nova potvrda uspešnog rada FAM-a, a imajući u vidu da su naši pobednici tek na početku svoje karijere, možemo samo da pretpostavimo kakva ih sve postignuća i blistavi uspesi očekuju u rešavanju raznih poslovnih izazova.

Čestitamo im, ponosni smo na njih.

Comments are closed.