NEWS

Konferencija u okviru projekta VISET

  by

VISET-Slider-okt2015

Nakon inicijalnog susreta, upoznavanja projektnih partnera, predavanja i radionica održanih u Italiji (u organizaciji glavnog prartnera na projektu, Akademije lepih umetnosti LABA), održani su planirani susreti projektnih partnera i prateće radionice / predavanja u Barseloni i Liverpulu u organizaciji projektnih partnera. Kao partneri na projektu, i prema definisanom planu projekta VISET, Fakultet za menadžment i Kulturanova su organizatori i domaćini predstojećeg planiranog susreta i pratećih predavanja / radionica u Srbiji.

Trodnevni susret projektnih partnera sa pratećim predavanjima (konferencija u okviru projekta „VISET“) održaće se na Fakultetu za menadžment u Sremskim Karlovcima od 09. do 11. oktobra 2015. godine.

Cilj ove trodnevne konferencije jeste dalje upoznavanje i razmatranje tematike samog projekta (Kreiranje i promovisanje virtuelnih scenografija za scensku umetnost), upoznavanje sa novim tehnikama i tehnologijama u okviru tematike projekta, razmena znanja i iskustava projektnih partnera i gostujućih predavača kao i prenos znanja okruženju.

Program konferencije možete preuzeri  ovde .

Other News