Konferencija Mladi preduzetnici lideri

  by    0   24


Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete na besplatnoj konferenciji „Mladi preduzetnici lideri“ koja će se održati u ponedeljak 18. decembra 2017. godine u amfiteatru Fakulteta za menadžment, koji se nalazi u ulici Njegoševa 1a, 21205, Sremski Karlovci.

Svojim aktivnim učešćem doprinosite razvoju omladinskog preduzetništva.

Konferencija je nastavak realizacije projekta „Preduzetničko osnaživanje mladih – neophodni uslovi i elementi odgovornog i uspešnog poslovanja“ koji sprovodi opština Sremski Karlovci, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Na konferenciji će se prezentovati mogućnosti i šanse koje mladi preduzetnici mogu da ostvare u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka. Prof. dr Edita Kastratović će preduzetnicima ukazati na neophodne procedure koje mikro i mala preduzeća moraju da uspostave u cilju održivosti poslovanja. Pored navedenog, preduzetnici će imati priliku da u neformalnom obraćanju dobiju odgovore od uspešnog preduzetnika koji je deo kreativnog tima koji sprovodi projekte u saradnji sa internacionalnim korporacijama, srednjim i mikro preduzećima.

Konferencija će se održati u ponedeljak 18. decembra 2017.  od 10.00 do 13.00 časova u amfiteatru Fakulteta za menadžment u Sremskim Karlovcima (Njegoševa 1a).

Potvrdu učešća možete obaviti najkasnije do petka, 15. decembra 2017. putem email-a: „mladiskarlovci@gmail.com“. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *