Studentska praksa „14 +” je potpuno nov koncept razvijanja specifičnih veština. Kako Fakultet za menadžment kao imperativ u poslovanju podrazumeva inovativnost i efikasnost, studentima svih studijskih programa nudimo da uz diplomu diplomiranog menadžera steknu i sertifikate iz oblasti koje odaberu u skladu sa svojim interesovanjima i sklonostima.

Osnovna vrednost studentske prakse je u pruženoj mogućnosti da se profilišete u više različitih oblasti i steknete stručno znanje i veštine neophodne za kreativan i produktivan rad odmah nakon završetka studija. Kreativna ekonomija kao novi model poslovne prakse, rada i organizacije obuhvata delatnosti u kojima kreativnost, kao strukturiran proces daje najznačajniji doprinos u lancu vrednosti jedne organizacije.

U budućnosti, kreativnu ekonomiju će karakterisati samozapošljavanje, povezivanje i umrežavanje u radu na projektima koji zahtevaju fleksibilnost, komunikaciju, pokretljivost, poznavanje informacionih tehnologija i konkurentnost. Zato ćemo se truditi da vas, pored razvijanja praktičnih veština, osposobimo da upravljate svojom kreativnošću kao ličnim kapitalom.

Pružamo vam mogućnost da se kroz studentsku praksu i rad u jednom takvom okruženju profilišete u više različitih oblasti: 
  + Projektni menadžment,
+ Menadžment prodaje,
+ Event management,
+ Bloging i Veb novinarstvo/interaktivni mediji i društvene mreže,
+ Grafički dizajn,
+ Umetnička fotografija,
+ Dizajn zvuka,
+ Kompjuterska animacija,
+ Video making,
+ Administracija sistema,
+ Razvoj desktop i mobilnih aplikacija,
+ Implementacija Web 2.0 tehnologija,
+ Web development,
+ Specijalizovani informativni portal F@Ma,
+ FlexSim.
Konkurišite, ubedite nas da želite baš to i pridružite nam se.