Studenti FAM-a opet najbolji – trijumf FAM-a na FTN čelendžu

Studenti FAM-a opet najbolji – trijumf FAM-a na FTN čelendžu

  by    0   0

Sa FTN čelendža (FTN Challenge), sada već tradicionalnog takmičenja Fakulteta tehničkih nauka, studenti Fakulteta za menadžment se vraćaju sa „tri medalje“ – uključujući i onu „najsjajniju“ u disciplini studija slučaja.

Takmičenje studenata inženjerskih, ekonomskih i organizacionih nauka FTN čelendža je održano se 25. i 26. aprila na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, u organizaciji ESTIEM-a (European Students of Industrial Engineering and Management).

U veoma oštroj konkurenciji, naši Famovci su osvojili:
1. Prvo mesto u disciplini studija slučaja (Case Study);
2. drugo mesto u disciplini elivejtor pič (Elevator Pitch), i
3. treće mesto u disciplini debata.

Kako sam organizator navodi, FTN čelendž predstavlja izazov za mlade ljude koji žele da svoje znanje primene u praksi i takmiče se sa studentima ostalih prestižnih fakulteta u Srbiji, kako bi se pokazali kao kvalitetan budući kadar. Sudeći po ostvarenim rezultatima – još jedna generacija naših studenata je na najboljem putu da postanu najbolji u onome što najviše vole da rade  – da rešavaju konkretne poslovne probleme, na najbolji način predstave vrednosti svakog dobrog poslovnog poduhvata i svaki dobar projekat iskomuniciraju onako kako to profesionalcima i dolikuje – vrhunski.

Od srca im čestitamo na ostvarenim rezultatima.

POGLEDAJTE JOŠ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *