WAKE UP OPERATIVCI!

Za diskusije operativaca

Re: WAKE UP OPERATIVCI!

Postby CarnexMF on Mon Sep 15, 2008 1:52 pm

Pedja wrote:
Thalia wrote:Bash mi je krivo sto znam jako malo ljudi sa operativnog

Mil'ce pa ionako znas samo one bitne, tako da se ne brini...muahahahagaga :twisted:

Mi ostali smo ionako nebitni :(

iq287 wrote:odacemo vam jednu tajnu, mi operativci pisemo posebnim fontom koji " obicni smrtnici" ne mogu da procitaju ;) , a i mi smo tu samo da rukovodimo, tj da kritikujemo pogresne korake i eventulno aplaudiramo ispravnim :D a i zaljubio sam se :oops:

OPOZICIJA :mrgreen: 8-)
CarnexMF

Postby SaleZ on Wed Oct 01, 2008 3:37 am

Hm od danas sam u Vasem jatu i nadam se prijatnom letu!
Treba za koji sat da pocne prvi cas ucenja letenja.Pozdrav svima narocito operativcima a kasnije kako vreme bude odmicalo imacu sta da kazem, dodam, pitam i ko zna sta sve jos ne!

ps Globalno me interesuje Vas utisak o operativnom smeru?Vidim da se na sve strane kod Vas potencira prijatan prijem kao i takav odnos prema svima.Nadam se da me utisak ne vara ;)
Pozdrav
SaleZ

Postby Pedja on Wed Oct 01, 2008 3:37 pm

Welcome Sale, nadam se i ja da ce ti operativni smer ispuniti ocekivanja a ako treba neki savet, pomoc, skripte i sl. javi!
Dobrota se ne vraca! Ono sto mi nekim dajemo vec smo ranije dobili od nekog.
Pedja

Postby CarnexMF on Thu Oct 02, 2008 6:01 pm

SaleZ wrote:Hm od danas sam u Vasem jatu i nadam se prijatnom letu!
Treba za koji sat da pocne prvi cas ucenja letenja.

Neke ptice nikad ne polete :mrgreen:
CarnexMF

Postby SaleZ on Fri Oct 03, 2008 4:16 am

Posotvanje i hvala na recima podrske posebno Carnex-u :)
@CarnexMF Samo da znas: puzevi nikad ne posustaju!
@Pedja Jedino sto me je za ova dva dana malko zabrinulo je strucna praksa.Kako se biraju firme tj da li za sve cetiri godine ides u istu firmu ili se menja firma itd uopsteno o strucnoj praksi? Interesuje Vase iskustvo. Moj utisak je da je to jako dobra stvar interesantna i zabavna jer covek uci iz prve ruke.
SaleZ

Postby Pedja on Fri Oct 03, 2008 1:45 pm

SaleZ wrote:@Pedja Jedino sto me je za ova dva dana malko zabrinulo je strucna praksa.Kako se biraju firme tj da li za sve cetiri godine ides u istu firmu ili se menja firma itd uopsteno o strucnoj praksi? Interesuje Vase iskustvo. Moj utisak je da je to jako dobra stvar interesantna i zabavna jer covek uci iz prve ruke.

Nemoj se cimati preterano oko praxe, najbolje bi bilo da nadjes sam neku firmu, a ako nemas koga fax imam dosta zanimljivih mesta na kojih mozes ici, bitno je samo da nadjes nesto gde ces zaista steci dobro iskustvo a ne trositi bzvz vreme. A sto se tice menjanja firme u kojo obavljas praxu, to zavisi od tebe, mozes svake godine da uzmes drugu firmu ako nisi bio zadovoljan s prethodnom.
Pedja

Postby Giga_mex on Sun Dec 28, 2008 6:00 pm

Iako sam godinu dana bio ubedjen da cu ici na medije, sad ipak mislim da sam blizi operativnom, mislim da je širi i svidja mi se ta praksa sa firmama. Pa se nadam se vidimo u 2009... ;)
Giga_mex

Postby Pedja on Mon Dec 29, 2008 10:27 am

Giga_mex wrote:Iako sam godinu dana bio ubedjen da cu ici na medije, sad ipak mislim da sam blizi operativnom, mislim da je širi i svidja mi se ta praksa sa firmama. Pa se nadam se vidimo u 2009... ;)

Sto se tice praxe, mozes ici u bilo koju firmu nezavisno od toga koji si smer.
Pedja

Previous

Return to Operativni Menadžment