Zdrav zivot

Slobodna diskusija

Re: Zdrav zivot

Postby pancir on Fri May 09, 2008 12:34 pm

I ja sam isao u teretanu jedno vreme. Medjutim posle sam prestao. Lepo sam poceo da se formiram i odmah posle toga sam stao. Sad hocu da nastavim. Izmedju ostalog vozim i bicikli.
Napred u nove radne pobede
pancir

Postby aaaaa on Sat Nov 22, 2008 2:27 pm

e pitanje za FRANCA ili kako wec
batice ja sam ishao u teretanu ali me brzo smorilo...jer em daleko em znojaw idem gajbi jer nema tusha itd...
i reshio sam da kupim tegowe...i sprawe...i kupio sam...jupio sam tegowe sa malim shipkama i sprawu za siroke i uske spoljasnje i unutrashnje zgibowe(vrat iza shipke i ispred),sprawu za propadanje i bench klupu za trbushnjake.....
ae mi napishi koje wezhbe,koliko serija,koliko dnewno,kojim danima nedeljno treba da radim da bih bar postigao 1/3 onoga shto si ti?
ae pls batice...nije zbog mene nego zog ribica ;) ...razumesh me....pozz :arrow:
aaaaa

Postby audiolab on Sat Nov 22, 2008 3:10 pm

kompleksi, a ?
audiolab

Postby aaaaa on Sat Nov 22, 2008 5:01 pm

chuj owog...ma nije brate nego widim lik je sirok koliko i wisok pa me zanima kako je to uradio bez steroida...
a i brate pre ce se riba zalepiti za takwog nego za nekog prosechnog...nadprosechne ribe trazhe nadprosechne momke....ako ja hocu da mi riba ima extra dupe brate sigurno ona oce da ja imam extra sisu ili biceps.ja sam njega pitao jel oce da mi kazhe.ako hoce-super a ako nece-jbg,,,,,,kapirash? :|
aaaaa

Postby audiolab on Sun Nov 23, 2008 1:28 pm

how yes no.
audiolab

Postby CarnexMF on Tue Apr 07, 2009 3:52 pm

CarnexMF

Previous

Return to Neobavezne diskusije