SAJT STUDENTSKOG PARLAMENTA

sva pitanja u vezi foruma

SAJT STUDENTSKOG PARLAMENTA

Postby dunja on Sun Apr 13, 2008 8:49 pm

Drage kolege, znam da puno radite i uchite ali hajde dajte da zavrshimo taj nash sajt...
treba li kakva pomoc ??
Povezite se vas dvojica(Viktor i Dushan) i zavrshite to...
dunja

Re: SAJT STUDENTSKOG PARLAMENTA

Postby Dusan_Benasic on Wed Apr 16, 2008 11:01 pm

Ovaj posao se može uraditi ili brzo, ili dobro. Brzo se može napraviti po sistemu templejta i to za nekoliko dana. Nažalost tako nešto bi bilo nedostojno fakulteta koji ima informatički smer jer podrazumeva da od matematike znaš samo da brojiš pare a od rukovanja kompjuterom da nosiš torbu za laptop. U torbi ne mora biti i računar jer rukovanje njime niko ne očekuje. Drugi metod podrazumeva rad pojedinca od najmanje mesec dana ili veoma uvežbanu ekipu kakve nema ni na horizontu ali je rezultat bar za tri beskonačnosti iznad šablonskog i to odmah prepoznaju svi koji se u takav posao razumeju.

Hvala na ponudi za pomoć, hvala na dobrim željama, ali se bojim da sam osuđen da ovo uradim sam, što podrazumeva standardno radno vreme tokom najmanje mesec dana.
If something is stupid but works, it's not stupid

If enough data is collected, you can prove anything.

Mess with the best, die like the rest
Dusan_Benasic
Site Admin

Re: SAJT STUDENTSKOG PARLAMENTA

Postby vikhiiz on Thu Apr 17, 2008 7:16 am

Dusan_Benasic wrote:Ovaj posao se može uraditi ili brzo, ili dobro. Brzo se može napraviti po sistemu templejta i to za nekoliko dana. Nažalost tako nešto bi bilo nedostojno fakulteta koji ima informatički smer jer podrazumeva da od matematike znaš samo da brojiš pare a od rukovanja kompjuterom da nosiš torbu za laptop. U torbi ne mora biti i računar jer rukovanje njime niko ne očekuje. Drugi metod podrazumeva rad pojedinca od najmanje mesec dana ili veoma uvežbanu ekipu kakve nema ni na horizontu ali je rezultat bar za tri beskonačnosti iznad šablonskog i to odmah prepoznaju svi koji se u takav posao razumeju.

Hvala na ponudi za pomoć, hvala na dobrim željama, ali se bojim da sam osuđen da ovo uradim sam, što podrazumeva standardno radno vreme tokom najmanje mesec dana.

Samo ti polako, smireno i opoošteno...
Svi te čekamo :)
Polako...
"Ako moraš da progutaš žabu, nemoj mnogo da je gledaš - progutaj je ODMAH"
"Ako moraš da progutaš nekoliko žaba, najveću progutaj prvu !"
Viktor Sarka
vikhiiz

Return to Predlozi i pitanja za admine