NOVI studijski programi

NOVI studijski programi

  by    0   0
Kao i sve savremene naučno-obrazovne institucije koje teže stalnoj inovaciji svog obrazovnog profila, ponosni smo na činjenicu da je Fakultet za menadžment bogatiji za tri nova studijska programa!

U skladu sa savremenim i aktuelnim potrebama našeg društva, međunarodne zajednice, tržišnim trendovima i zahtevima svetske i domaće nauke, Akreditaciona komisija dodelila je akreditacije za tri nova studijska programa FAM-a, na osnovnim i master akademskim studijama:

1. Poslovna ekonomija (osnovne akademske studije),

2. Poslovna ekonomija (master akademske studije); i

3. Menadžment javnih nabavki (master akademske studije).

Cilj studijskog programa Poslovna ekonomija (osnovne akademske studije) je da obrazuje visokostručni kadar iz oblasti poslovne ekonomije uz primenu aktuelnih znanja i metoda i korišćenje savremenih tehnologija. Obrazovanjem kadrova u oblasti poslovne ekonomije postižu se adekvatne kompetencije potrebne za obavljanje odgovarajućih profesionalnih zadataka.

 OAS Poslovna ekonomija

Program Poslovna ekonomija (master akademske studije) nudi usavršavanje teorijskih i praktičnih znanja kao i razvijanje veština kroz aktivnosti istraživanja u cilju osposobljavanja kadrova koji će preuzeti vodeću ulogu u oblasti poslovne ekonomije.

 MAS Poslovna ekonomija

Program Menadžment javnih nabavki (master akademske studije) nudi usavršavanje i osposobljavanje kadrova koji će preuzeti vodeću ulogu u oblasti menadžmenta javnih nabavki i biće osposobljeni za delotvorno rešavanje stručnih problema, rad u timu i donošenju kompromisnih rešenja.

 MAS Menadžment javnih nabavki

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *