Fakultet za menadžment je nastao 2001. godine  kao posledica rastuće potrebe za menadžerskim kadrom u vremenu tranzicije i zaživljavanja tržišne privrede.

Fakultet predstavlja plod znanja, ljubavi i rada ljudi koji su izvan naše zemlje sticali iskustva. Na polju menadžmenta i na polju edukacije za menadžment prevashodna uloga fakulteta jeste obrazovanje za budućnost.

Naš fakultet ima konkretan cilj –obrazovanje za preduzetnike, menadžere i lidere koji su neophodni ovom društvu.


Radeći na razvoju naših studenata nastojimo da stvorimo intelektualce, koji neće biti samo stručnjaci, nego kompetentne i jake ličnosti sposobne da doprinesu opštem napretku privrede i društva. Naši svršeni studenti su sada zaposleni u rukovodećim strukturama mnogih kompanija, a naše diplome su priznate u celom svetu. Ova činjenica nas drži u ubeđenju da spadamo u kategoriju najboljih fakulteta, a sigurni smo da smo baš mi lideri u obrazovanju za menadžment, medije i informatiku na ovim prostorima.

Naši ciljevi su da sa svojim studentima postignemo da:
•    nauče kako se studira i stiču nova znanja;
•    ovladaju određenim fondom aktuelnih znanja iz menadžmenta, medija i informatike;
•    razviju pravilne stavove o privrednom, društvenom razvoju i značaju znanja;
•    razviju veštinu rešavanja problema;
•    se razviju u emocionalno zrele ličnosti – buduće menadžere.

  • +Naša Misija
    Misija Fakulteta za menadžment je obrazovanje stručnjaka za upravljanje i rukovođenje, koji će raditi u različitim preduzećima, u početku kao stručni saradnici a kasnije kada steknu rutinu i određeno iskustvo mogu zauzimati i rukovodeća radna mesta.
  • +Naša vizija
    Vizija Fakulteta za menadžment je da jednog dana obrazuje buduću privrednu i društvenu elitu. Ovo se naročito odnosi na više nivoe obrazovanja kao što su master i doktorske studije na Fakultetu.
woolrich outlet woolrich outlet online woolrich sito ufficiale hogan outlet hogan outlet peuterey outlet online louboutin pas cher chaussures louboutin soldes chaussure louboutin pas cher doudoune moncler pas cher doudoune moncler pas cher moncler outlet online piumini moncler outlet moncler outlet moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet piumini moncler outlet woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet bologna woolrich outlet woolrich outlet woolrich sito ufficiale woolrich sito ufficiale hogan outlet hogan outlet scarpe hogan outlet hhogan outlet online hogan outlet online piumini peuterey outlet