FAM ponovo zlatan na Sajmu obrazovanja

  by    0   0

Fakultet za menadžment je redovan učesnik Sajma obrazovanja „Putokazi“, na kojem posetioce upoznaje sa osnovnim i master akademskim studijama, sa ciljem da budućim akademskim građanima olakša izbor u vezi nastavka njihovog školovanja. Svim posetiocima Putokaza su na raspolaganju informacije u vezi upisa na FAM, politike i načina studiranja na fakultetu, u vezi studentskih stipendija, kao i o prednostima koje studiranje na FAM-u pruža u odnosu na druge fakultete.

Ove godine, Fakultet za menadžment je svjim uspesima pridodao i drugu uzastopnu zlatnu medalju, dodeljenu za kvalitet visokoškolskog obrazovanja.

Novosadski sajam obrazovanja Putokazi beleži svoje četrnaesto izdanje, sa ciljem da afirmiše obrazovanje za sve i tendenciju doživotnog obrazovanja. Ova manifestacija pruža celokupnu sliku obrazovnih profila srednjeg i visokog školstva u našoj zemlji, a ove godine ima i međunarodni karakter, tako da su, pored tradicionalnog učešća izlagača iz Srbije, prisutni i izlagači iz Švajcarske, Nemačke, Velike Britanije, Kanade, Španije, Slovenije, Slovačke, Rusije, Crne Gore i Republike Srpske. Sajam se održava u hali Master centra Novosadskog sajma i traje do 9. marta 2019.

U nastavku možete pogledati prilog sa sajma, koji su priredili naši studenti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *