Deca deci na dar

Deca deci na dar

  by    0   0
Deda Mraz je stigao ranije za više od 50 mališana zahvaljujući humanitarnoj akciji „Deca deci na dar“ koju su organizovali studenti 4.godine Fakulteta za menadžment.

Kroz ovu akciju prikupljeni su školski pribor, igračke, društvene igre, knjige i slikovnice, odeća, lična higijena, kao i slatkiši za decu predškolskog i ranog školskog uzrasta, štićenike Sigurne dečije kuće u Novom Sadu, Dečijeg sela u Sreskoj Kamenici i mališane koji borave u hraniteljskim porodicama na teritoriji opština Novi Sad, Beočin i Sremski Karlovci.

U akciji su učestvovale dve novosadske osnovne škole, OŠ „Jovan Popović“ i OŠ „Sonja Marinković“ čiji su đaci prvaci zajedno sa svojim učiteljicama i učiteljima napisali više od 200 pisama, novogodišnjih čestitki i likovnih radova za svoje vršnjake, učeći se solidarnosti, humanosti i duhu darovanja.

16.decembra na SPENS-u upriličen je dečiji program za više od 300 mališana koji su učestvovali u humanitarnoj akciji, gde su svi zajedno uživali u predstavi „Crvenkapa i zbunjeni vuk“ u izvedbi Novosadskog novog teatra, kao i animatorskim tačkama Haos animatora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *